Как да ...

Седем начина да подобрите живота си

podreden jivot

Повечето хора не са доволни от това, което са постигнали в живота си, но всщност можете да започнете с промяната на живота си веднага! Не е толкова трудно да се постигне промяна. Това, което трябва да направите е да си създадете план, да запомнете да го изпълнявате и да следите за неговото изпълнение.
Ето ви 7 прости съвета, които ще ви помогнат да подобрите живота си:
1. Започнете с това какво искате и какво не искате да имате в – гардероба си, кухнята си, хладилника си, гаража и градината си.
Подредете дома си! Подредете гардероба си. Изхвърлете всички стари дрехи, които не сте обличали от години и оставете само тези, които наистина искате и мислите да носите. Започнете да чистите дома си по- често , а не няколко пъти в месеца, ежедневно чистият дом ще ви накара да се усмихвате много повече и да се чувствате много по- позитивно!
Направете същотото с гаража, хладилника, градината си. Като правите това редовно , ще установите , че това ви помага да мислите по свежо и трезво- един чудесен начин да започнете новия си живот.
2 Създайте си план
Каква е целта на плана ви? Какви са целите ви? Трябва да реште какво искате да постигнете в краткосрочен, средносрочен и дългосрочен план (над 1 година) – запишете си го. Това трябва да включва и финансовите ви цели.
3 Грижете се за себе си
Истина е че не можем да правим нещата правилно ако не сме в добро здраве. Затова правете редовни разходки, или дори се опитвайте да спортувате по няколко пъте седмично. Добрите упражнения могад да бъдат както забавни така и полезни!
Яжте здравословна храна. Особено плодове и зеленчуци, обезмаслено мляко, не мазно месо, пиите повече минерална вода. Избягвайте пиенето на алкохол, нпрекаляването с него ви пречи да мислите трезво. Една добра диета ще ви даде по-добър живот , а най-вероятно и по- дълъг. Запомнете малките пормени са едни от най- важните!
4 Четете повече
Четете статии, които отговарят на нуждите ви. Препоръчваме ви четенето на истории на успели хора, тъй като те ще ви мотивират. Правете си записки на това, което сте прочели и ви е впечатлило.
5 Ценете себе си и това, което сте постигнали
Правете си малки подаръци, когато постинете определена цел. Това ще ви накара да почувствате, че планат ви работи. Ще се почувствате по-добър човек. Всъщност вие ще сте по-добър човек!
6 Наспивайте се хубаво
Тялото ви работи през целия ден, то се нуждае от почивка и сън. Имате нужда от качествен сън. Изградете си навик кога да лягате и кога да ставате, това ще ви дисциплинира и ще възстанови съзнанието .
7 Медитирайте
Медитирането ще помогне на идейте и плана ви да отидат от мозъка в сърцето и душата ви и да повярвате в тях и да ги даобичате. Правете едитация преди лягане, представяйте си какво сте постигнали днес, така ще цените работата си много повече.
Следвайте тези 7 прости правила и ще промените живота си за отрицателно време!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>