Как да ...

Как да не пропускаме важните неща ?


Сигурен съм, че всеки един от вас си е казвал „Вече е твърде късно”, но задавали ли сте си въпроса „Защо пропуснах момента ? ” В напрегнатото ни ежедневие, изпълнено със стрес и очаквания, ние „нямаме време”  и бързаме ли бързаме …СТОП !  Животът е много по – кратък, от  колкото изглежда!  СЕГА ще ви представя моята гледна точка „преди да стане твърде късно”

  1. Започнете сега, НЕ ОТЛАГАЙТЕ! ! Ще използвам един велик цитат: „Животът е това, което ни се случва, докато си правим други планове”  Колко струва вашата свобода ? Искате ли да бъдете роб на миналото си ? Сигурен съм, че отговорите и на двата въпроса са НЕ, затова сграбчете живота си и направете нещо СЕГА ! Сигурен съм, че „Утре” ще ви бъде много благодарно, ако започнете  днес !

2.Жертвите днес, ще се превърнат в дивиденти утре ! – Работа, работа, работа – ключовата  дума към успеха  и постигането на съкровена мечта!Когато става дума за Развитие на успешен бизнес , диплома от престижен университет, или друга мечта, изискваща вашето време и ангажираност, просто  си задайте следния въпрос „Готов съм да живея живота си няколко години, както много не искат, така че да мога да изживея остатъка от живота си така както, много хора не могат?”

3. Борете се ! – Това е вашият живот и вие трябва да се борите за него. Борете се за каквото си заслужава. Борете се за това, в което вярвате ! Борете се за това, което е важно за вас ! Борете се за хората, които обичате и незабравяйте да им казвате всеки ден, колко много значат за вас! А сега се спрете за момент и помислете…Какво трябва да започнете да правите, започнете го днес ! Има само едно „днес” и толкова много „утре”

4.Този момент е вашия живот! -  Животът не момента от раждането до смъртта. Животът е между …сега и вашето следващо вдишване. Настоящето – тук и сега ! Ето защо ви съветвам да давате най – доброто от себе си … СЕГА, в този момент,  а не „после”, защото може да стане „твърде късно” ! Действайте !

Related Posts

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>