Как да ...

Как да контролираме променливата амбиция в пет стъпки ?

Как да контролираме променливата амбиция в пет стъпки

Ако не предвиждате успеха, ще избегнете действието.Колкото по- голяма увереност имате, толкова по- стабилна е вашата амбиция.

1.Научете се да изключвате мозъка си
По време на силна амбиция вие мислите най- ясно за нещата, които искате. Тъй като вероятно сте преместен от аспекта на действието, вие не се плашите да си представите великото бъдеще. Не се заблуждавайте когато на следващия ден сте уморен, срамежлив, страхлив, защото много го обмисляте. Добро решение на този проблем е да изключите мозъка си и без да мислите да правите това, което сте били намислили по- рано. Ако овладеете този номер, ще създадете добри навици, които ще ви прекарат по време на слаба амбиция.
2.Намерете предната си мисъл
Може би, по една или друга причина не може да изключите менталната си станция. В такъв случай се опитайте да уловите отново вашите амбициозни мисли и чувства. Как се амбицирахте преди? Защо идеите ви бяха привлекателни преди? Единственото нещо, което се е променило сте вие- вашите амбициозни идеи от преди все още са велики. Фокусирайте се върху съществуващите ползи от предприемане на действие и може би ще възвърнете амбицията си преди деня да свърши.
3.Направете нещо друго
Просто се шегувам. Каква ужасна идея. Не.
4. Поговорете с приятел
Някога случвало ли ви се е да разговаряте с приятел за нещо и да сте отговорили на всичките си въпроси без той да е казал нещо. Когато знаят, че друг мозък анализира своите мисли и идеи, кара хората да мислят по логически. Освен това приятелите могат да предложат нови прозрения и идеи, които да ви помогнат да продължите.
Ако сте казали предната нощ, че ще тренирате, а сега сте изморен, може би насърчаване от приятел ще ви убеди да се придържате към оригиналния план или дори ще ви придружи във фитнеса. Два вълка са по- силни от самотен вълк.
5.Раздвижи се
Да физически се раздвижи.
Амбицията е отличителна черта на психиката и най- добрия начин да надскочиш себе си психически е да си активен(или да, кофеина работи също, за пристрастените). Дори бърза разходка може да направи чудеса за амбицията ви. Веднъж тичах няколко километра и се прибрах разочарован. Защо? Защото имах толкова много идеи по време на тичането, че не можах да запомня всичките.
Упражненията са магия.
6.Научете се да обичате успеха!
Добавих шеста бонус стъпка, тъй като номер три не се брои.
Всички обичат успеха, но прогреса е избор на шампионите. Прогреса е начина, по който всеки един експерт става експерт. Прогресът е начина, по който атлетът става елитен атлет. Прогресът е начина, по който ти ще станеш достатъчно добър, за да постигнеш каквото и да ти предостави амбицията ти.
Не се фокусирайте върху успеха, или вашата амбиция ще скача в зависимост от резултатите и променливите ви очаквания за постигане на успех или провал
Но когато се фокусирате върху прогреса, вие винаги ще го постигнете с усилие и вашата амбиция ще остане стабилна, ако целта е истинска. Прогресът, може да бъде постигнат без успех, но успеха няма да се получи без прогрес.
На какво ниво е вашата амбиция? Ако амбицията ви е слаба, използвайте тези съвети, за да я заредите. Ако амбицията ви се е извисява, сигурно е два през нощта и не можете да направите нищо по въпроса, но сега знаете какво да направите, за да върнете магията, когато дойде време за действие.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>